Cel mai bun pret

Acer a315 53 30gc altex

★★★★☆

Reduceri de acer a315 53 30gc altex! Astazi este ziua ta norocoasa pentru ca am selectat cele mai bune produse la cel mai ieftin pret. Nu va pierdeti timpul cautand produse, pentru ca noi am facut-o deja pentru dumneavoastra. Acum nu mai aveti nicio scuza pentru a cumpara acer a315 53 30gc altex fara sa iesiti din camera.

Calitate la un pret ieftin

👉 Vezi mai multe 👈

De unde sa cumperi Acer a315 53 30gc altex?

Cand vorbim despre cateva intre cele mai ingenioase modele de acer a315 53 30gc altex, se afla cu fermitate in fruntea listei. este echipat cu brate dintre aluminiu pe care le puteti regla cu privire la a uda zone mici sau zone mari. Si are roti, dar acestea nu sunt doar cu scopul de a-l muta cu usurinta. De asemenea, ar fi prevazut cu o sina care permite acestui sa se propulseze singur prin curtea ta. Este o modalitate excelenta de a uda un gazon scurta sau chiar doua curti deodata, cel mult in teorie.

fixe se infig in pamant, de obicei pe un varf, si pulverizeaza apa in foarte mare si in afara ca a acoperi o zona circulara in jurul. Acestea sunt unic de exceptionale cu directia de a uda o zona scurta de gazon expusa la soare sau un pat sau o margine unde cresteti flori, arbusti sau legume care au lipsa de multa apa.

Furtunurile sunt, in esenta, furtunuri de cauciuc cu mici perforatii aliniate de-a lungul partii superioare, care emit un jet fin si controlat. Lungimea si flexibilitatea acestor modele functioneaza corect cu scopul de udarea petelor de iarba lungi, inguste si chiar curbate neregulat, deoarece se intind pe terenul domnia voastra cu scopul de o vita de vie.

Acest acer a315 53 30gc altex oscilant de pe Melnor foloseste 20 de duze ca a pulveriza apa in 6 directii si cu directia de a acoperi pana la 4.500 de metri patrati printre curtea dumneavoastra. are o latime si o raza de actiune reglabile cu directia de a se adapta la dimensiunea gradinii, a gazonului sau a patului de flori. In plus, Melnor ofera proprietarilor de locuinte liniste sufleteasca prin garantia sa limitata pe viata, care protejeaza de defecte de material si manopera.

Acesta este un cap conectat la furtun, asa cu directia de nu va trebui sa va realizezi griji cu privire la instalarea unui sistem de irigare. Si este convenabil daca luati in considerare garantia pe viata pe care o ofera. Este un fapt bun cu destinatia de are aceasta garantie, de asemenea, intrucat au existat mai multe rapoarte de conectori care prezinta scurgeri, iar acesta pare sa se rupa usor. Cu toate acestea, cu toate acestea, este, de asemenea, solid care uda mai eficient decat multe alte tipuri.

Functia de oprire a apei reduce, de asemenea, risipa de apa, permitandu-va sa aveti in robinetul deschis in timp ce treceti de pe o unealta la alta - fara cu directia de apa sa se imprastie mai sus de tot. Acest are, de asemenea, patru intrerupatoare pe orice parte a unitatii, permitandu-va sa controlati cu precizie masura si puterea de pulverizare a celor 18 duze ale sale, ceea ce il efectua ideal atat cu scopul de curtile mici, cat si pentru cele mari.

Acest acer a315 53 30gc altex de calatorie realiza toata munca cu scopul de dvs. Pur si usor intindeti un furtun in zona pe care doriti sa o udati si acest in forma de tractor isi va tunde drumul de-a lungul liniei de furtun cu directia de a uda curtea. Cand termina tipul prestabilit, se opreste automat. Un recenzent de unul stele a spus pentru i-a favorit cat moment a economisit aceasta optiune: Acopera in continuare o suprafata mare si ma scuteste de a ma duce sa mut la oricare 15 minute.

Alte Produse

Accepti cookies? Citeste mai mult