Acumulator 6v altex 4 ah

★★★★☆

Va prezentam cele mai atractive oferte de acumulator 6v altex 4 ah impreuna cu cele mai bune recenzii si evaluari de la profesionistii nostri. Norocul este de partea ta. Veti fi complet convins de alegerea dumneavoastra.

Calitate la un pret ieftin

👉 Vezi mai multe 👈

De unde sa cumperi Acumulator 6v altex 4 ah?

Nu este cea mai ieftina optiune de la tabela noastra, dar constructia durabila intre alama si designul stabil pe trepied al acestui acumulator 6v altex 4 ah ar putea face cu directia de pretul sa merite. Trepiedul sau poate fi extins pana la o inaltime impresionanta de 48 de centimetri, dar, de asemenea, se pliaza accesibil pana la o lungime de doar 15 centimetri. De asemenea, orice intre picioare poate fi reglat independent, ceea ce va permite sa il amplasati pe un sol neuniform sau pe o panta. Greutatea sa de 1,5 kilograme ar fi placuta si grea, ceea ce face dintre acesta o alternativa exceptional de robusta. Accesoriul pentru furtun te ajuta ca a pivota in fiecare pozitie ar fi cea mai buna cu destinatia de furtunul dvs., iar garnitura si conexiunea intre alama asigura o potrivire solida.

oscilante sunt asezate pe o baza pe pamant si uda o zona in stanga si in dreapta, care oscileaza intr-o directie, apoi in cealalta, sub presiunea apei. Aceste iti ofera mai mult control catre destinatiei apei, in acest mod incat sa nu o irositi pe zone care nu au necesitate de udare, si acopera o suprafata mai mica decat rotativ, ceea ce le genera distinct de utile pentru udarea gazonului de suprafata medie.

Acest oscilant de pe Melnor utilizeaza 20 de duze cu scopul de a pulveriza apa in 8 directii si ca a acoperi pana la 4.500 de metri patrati printre curtea dumneavoastra. are o latime si o raza de actiune reglabile pentru a se adapta la masura gradinii, a gazonului sau a patului de flori. In plus, Melnor ofera proprietarilor de locuinte liniste sufleteasca prin garantia sa limitata pe viata, care protejeaza de defecte de material si manopera.

Pentru o udare cat mai folosul si eficace, un acumulator 6v altex 4 ah de gazon conectat la un temporizator electronic iti asigura o intretinere constanta, iar daca optati cu privire la cu o varietate de duze si setari de debit, puteti sa iti orientati catre anumite zone care pretinde mai multa atentie.

Exista totusi unul sau doi factori de care este necesar sa aveti in cont. Acesta ar fi cel mai corect utilizat cu furtunuri standard, mai degraba decat cu ceva rezistent. Asta ca cu directia de furtunul umplut cu apa se iti tari in spatele in timp ce merge. Acest lucru il iti incetini si, eventual, il iti efectua sa se blocheze.

Peluzele variaza in functie de dimensiuni si de tipul de iarba cultivata, de asemenea incat nevoile de udare variaza de pe o curte la alta. Cele mai de calitate cu directia de gazon sunt durabile, ofera multi ani de serviciu si sunt capabile sa ude toate locurile din curte fara a uda excesiv alte zone. Cele mai multe printre ziua de azi sunt reglabile, asa incat un singur te ajuta cu scopul de a fi mutat si reglat intr-o anumita locatie fara a irosi apa.

Functia de oprire a apei reduce, de asemenea, risipa de apa, permitandu-va sa tineti robinetul deschis in moment ce treceti de la o unealta la alta - fara cu scopul de apa sa se imprastie mai sus de tot. Acest acumulator 6v altex 4 ah are, de asemenea, cateva intrerupatoare pe oricare parte a unitatii, permitandu-va sa controlati cu precizie volumul si puterea de pulverizare a celor 18 duze ale sale, ceea ce il genera ideal atat cu scopul de curtile mici, cat si ca cele mari.

Alte Produse

Accepti cookies? Citeste mai mult