Altex adaptor jack mare jack mic

★★★★☆

Va prezentam cele mai atractive oferte de altex adaptor jack mare jack mic impreuna cu cele mai bune recenzii si evaluari de la profesionistii nostri. Norocul este de partea ta. Veti fi complet convins de alegerea dumneavoastra.

Calitate la un pret ieftin

👉 Vezi mai multe 👈

Cum sa alegi Altex adaptor jack mare jack mic?

altex adaptor jack mare jack mic fixe sau stationare variaza in ceea ce priveste designul si radiata de actiune, dar fiecare printre ele se conecteaza la furtunul domnia voastra si pulverizeaza apa in acelasi prototip pe aceeasi zona pana cand ar fi mutata. De obicei, capabil sa acopere doar o raza de 9 pana la 15 picioare la un timp dat, acest tip ar fi cel mai potrivit cu directia de curti mici si gradini compacte.

oscilante dispun de un rand de deschideri multiple cu destinatia de a dispersa apa intr-un jet semicircular. Capul si evantaiul de apa rezultat se deplaseaza apoi dintr-o parte in alta, astfel incat irigarea acopera o suprafata mai mica decat marea majoritate tipurilor stationare.

De impact (sau de impuls) arunca un jet orizontal in jurul centrului sau, creand o acoperire circulara reglabila, scotand un sunet de clic in moment ce se roteste. Au cea mai mare lumina de actiune (ganditi-va: sol de golf).

altex adaptor jack mare jack mic rotative (sau rotative) arunca un jet orizontal in jurul centrului sau, dar sunt mai silentioase decat de impact si au o raza de actiune mai mica. Multe sisteme automate ingropate in teren le folosesc, intrucat se ridica usor intre pamant.

Cand vorbim despre unul printre cele mai ingenioase modele, se descoperi cu siguranta in fruntea listei. ar fi echipat cu brate printre aluminiu pe care le puteti regla cu privire la a uda zone mici sau locuri mari. Si are roti, dar acestea nu sunt doar pentru a-l muta cu usurinta. De asemenea, ar fi prevazut cu o sina care permite acestui sa se propulseze singur prin curtea ta. Este o modalitate excelenta de a uda un gazon mica sau chiar doua curti deodata, cel putin in teorie.

Daca preferati confortul si amprenta redusa a cu impact, acest prototip Orbit ar putea fi exact ceea ce cautati. Este prevazut cu un varf de zinc cu directia de a se infige in gazon sau in gazon, asigurandu-se pentru nu se va deplasa sau se iti rasturna cu directia de alte modele. Acest nu ofera setari suplimentare de pulverizare, dar va permite sa ii reglati cu indemanare stralucirea de acoperire cu ajutorul unui scut deflector si al unui mecanism cu suruburi pentru difuzor.

Asadar, ce aveti de gand sa stabilesti in aceasta privinta? Daca gasesti doar o gradina mica sau o multime de plante rezistente la seceta, puteti scuti cu o stropitoare, dar cu scopul de multi intre noi acest fapt nu este practic. Si, desi un furtun este indispensabil ca a aduce apa in partile mai indepartate ale gradinii, ar fi necesitate de timp si efort cu destinatia de a reimprospata gazonul si cu directia de a uda straturile si bordurile. Cu toate acestea, daca gasesti un gazon, straturi sau o gradina mai mare sau mai putin scurta care are lipsa de o udare regulata si consistenta, un altex adaptor jack mare jack mic de gradina poate realiza treaba in timp ce iti ocupati de altceva - sau pur si usor va ridicati picioarele si iti relaxati.

Alte Produse

Accepti cookies? Citeste mai mult