Altex afi palce cotroceni scaun genesis

★★★★☆

Va prezentam cele mai atractive oferte de altex afi palce cotroceni scaun genesis impreuna cu cele mai bune recenzii si evaluari de la profesionistii nostri. Norocul este de partea ta. Veti fi complet convins de alegerea dumneavoastra.

Calitate la un pret ieftin

👉 Vezi mai multe 👈

De unde sa cumperi Altex afi palce cotroceni scaun genesis?

Ar putea fi mult intimidant la vedere, dar acest model Melnor este de fenomen destul de simplu de utilizat si, cu cele patru setari de reglare, ar putea fi o selectie excelenta cu privire la oricine cauta un altex afi palce cotroceni scaun genesis cu spite versatil. Filele de control de culoare galbena stralucitoare sunt simplu de vazut si ofera o operare simpla, indiferent daca doriti sa modificati latimea, raza de actiune, puterea sau directia jetului sau de apa. Garantia limitata pe viata este, de asemenea, un avantaj placut, iar mecanismul de conectare iute iti permite sa treceti iute de la o unealta Melnor la alta fara a fi nevoie sa inchideti robinetul.

Acest oscilant de pe Melnor utilizeaza 20 de duze cu destinatia de a pulveriza apa in 5 directii si pentru a acoperi pana la 4.500 de metri patrati printre curtea dumneavoastra. are o latime si o radiata de actiune reglabile pentru a se adapta la masura gradinii, a gazonului sau a patului de flori. In plus, Melnor ofera proprietarilor de locuinte liniste sufleteasca prin garantia sa limitata pe viata, care protejeaza de defecte de material si manopera.

Puteti gasi conectate la furtun care au mai multe gauri cu destinatia de jeturi de apa. Unele sunt cercuri complete, in moment ce altele sunt doar jumatati de cerc. Puneti-le pe cele cu cerc complet in centrul unui gazon scurta si nu ar trebui sa gasesti pierderi folositori de apa. Cele cu jumatati de cerc pot fi asezate la marginea gazonului cu destinatia de a uda doar iarba, nu si trotuarul.

altex afi palce cotroceni scaun genesis de deplasare urmeaza un furtun cu directia de a se rostogoli pe gazon, in moment ce 6 brate de pulverizare rotative arunca apa in jurul traseului sau. Acestea sunt populare cu destinatia de peluzele de forma neregulata, fiindca puteti intinde furtunul in fiecare prototip doriti.

Unele de gazon sunt echipate cu functii care ajuta la controlul utilizarii apei. Pentru un sistem ingropat, utilizarea temporizatoarelor automate permite utilizatorului sa programeze intre timp planurile exacte de udare (cand, unde si cat de multa apa). In cazul supraterane, caracteristicile comparabile care este necesar cautate includ opriri automate si temporizatoare de debit care monitorizeaza si limiteaza cantitatea de apa utilizata.

Multe din de gazon intre dimineata de azi vin cu posibilitatea de a regla modelul si distanta de pulverizare a apei, mereu prin reglarea unei parghii de pe partea superioara sau laterala. Acest fapt permite utilizatorului sa selecteze diferite modele de udare, inclusiv cercuri mari sau mici si modele dreptunghiulare, triunghiulare si in forma de evantai.

Probabil cu scopul de ati vazut altex afi palce cotroceni scaun genesis rotative daca ati fost vreodata cu un parc sau pe un loc de golf. Aceste capete se rotesc in cerc, pulverizand apa cu un jet lung si puternic, care are o lumina de actiune incredibila, ceea ce il efectua o alegere geniala cu privire la peluzele foarte mari. Va dura mai mult moment cu directia de a uda iarba pana la punctul in care aceasta primeste toata apa de care are nevoie, dar ar fi o acoperire buna.

Alte Produse

Accepti cookies? Citeste mai mult