Altex este o firma detinuta

★★★★☆

Va prezentam cele mai atractive oferte de altex este o firma detinuta impreuna cu cele mai bune recenzii si evaluari de la profesionistii nostri. Norocul este de partea ta. Veti fi complet convins de alegerea dumneavoastra.

Calitate la un pret ieftin

👉 Vezi mai multe 👈

Cum sa alegi Altex este o firma detinuta?

Exista o diversitate amplie de altex este o firma detinuta de apa si sisteme de irigare disponibile, precum si multe tipuri si stiluri: statatoare sau calatoare, dintre metal sau plastic. Unele sunt portabile si pot fi deplasate prin gradina, altele pot fi montate pe un trepied, altele utilizez o miscare oscilanta care asigura o acoperire uniforma si un jet de apa constant.

Asadar, daca doriti sa gasesti un gazon de top si o gradina fabuloasa si v-ati saturat sa continuati constant la site-ul de feronerie cu privire la a obtine furtunuri si fitinguri noi, in acel caz de ce nu incercati de gazon, au atat de multe beneficii.

din metal sunt, de obicei, un pic mai durabile decat cele printre plastic, dar calitatea metalului variaza si ea. Cromul rezistent la rugina si otelul inoxidabil sunt dintre cele mai prestigioase materiale metalice. Multi au parti mobile, iar cele cu conectori cu rulmenti cu bile sigilati vor fi printre cele mai durabile.

In cele din urma, cantitatea de apasare a apei din furtun va calcula distanta maxima a jetului de apa. De exemplu, un altex este o firma detinuta de impact de tip distanta te ajuta cu privire la a fi promovat cu privire la fiind capabil sa arunce un jet pana la 40 de metri, dar daca presiunea apei intre furtun este scazuta, aria de acoperire iti fi mai mica. Cele mai multe sisteme de apa rezidentiale dispun de o apasare din 40 si 60 de lire pe inch patrat (psi), iar majoritatea functioneaza cel mai bine cu o presiune a apei de minimum 70 psi. Cu toate acestea, trei dintre ele impune o presiune psi mai mare cu destinatia de a atinge aria de acoperire anuntata.

dispune de douasprezece duze individuale montate pe patru brate rotative. Puteti regla individual duzele si bratele cu scopul de a modifica unghiul de pulverizare, oferindu-va un control fin aproape infinit spre modelului. Unghiurile mai indrazneti iti vor permite sa acoperiti o suprafata mai mare fara a crea puncte moarte in model. Duzele rotative se vor asigura, de asemenea, cu destinatia de apa este distribuita uniform in zona de acoperire.

fixe sau stationare variaza in ceea ce priveste designul si raza de actiune, dar fiecare din ele se conecteaza la furtunul dumneavoastra si pulverizeaza apa in acelasi model pe aceeasi zona pana cand ar fi mutata. De obicei, capabil sa acopere doar o lumina de cinci pana la 15 picioare la un timp dat, acest tip este cel mai ideal ca curti mici si gradini compacte.

Functia de oprire a apei reduce, de asemenea, risipa de apa, permitandu-va sa aveti in robinetul deschis in moment ce treceti de la o unealta la alta - fara cu directia de apa sa se imprastie mai sus de tot. Acest altex este o firma detinuta are, de asemenea, cateva intrerupatoare pe fiecare parte a unitatii, permitandu-va sa controlati cu precizie masura si puterea de pulverizare a celor 18 duze ale sale, ceea ce il face potrivit atat cu directia de curtile mici, cat si ca cele mari.

Alte Produse

Accepti cookies? Citeste mai mult