Altex gandit la scara mare

★★★★☆

Va prezentam cele mai atractive oferte de altex gandit la scara mare impreuna cu cele mai bune recenzii si evaluari de la profesionistii nostri. Norocul este de partea ta. Veti fi complet convins de alegerea dumneavoastra.

Calitate la un pret ieftin

👉 Vezi mai multe 👈

De unde sa cumperi Altex gandit la scara mare?

Daca preferati confortul si amprenta redusa a unui altex gandit la scara mare cu impact, acest prototip Orbit ar putea fi exact ceea ce cautati. Este prevazut intr-un varf de zinc cu privire la a se infige in gazon sau in gazon, asigurandu-se ca nu se va deplasa sau se iti rasturna ca alte modele. Acest nu ofera setari suplimentare de pulverizare, dar va permite sa ii reglati cu nepasare radiata de acoperire cu ajutorul unui scut deflector si al unui mecanism cu suruburi cu privire la difuzor.

Probabil cu destinatia de ati vazut rotative daca ati fost vreodata cu un parc sau pe un sector de golf. Aceste capete se rotesc in cerc, pulverizand apa cu un jet lung si puternic, care are o stralucirea de actiune incredibila, ceea ce il realiza o colectie buna ca peluzele foarte mari. Va dura mai mult timp cu directia de a uda iarba pana la punctul in care cesta primeste toata apa de care are nevoie, dar ar fi o acoperire buna.

Sistemele ingropate inlatura orice presupunere privind udarea curtii, functionand dupa un program prestabilit. In timp ce exista un efort mai scurta la inceput ca a trasa sistemul, a sapa santuri cu directia de conductele de apa si a conecta un avansat sistem terestre la conducta principala de apa, capetele amplasate strategic pot fi programate sa iasa intre sol si sa ude gazonul la zile prestabilite. Multe intre controlerele de in ziua de azi ale sistemelor sunt capabile sa functioneze in regim smart-home, permitand utilizatorului sa programeze setarile prin intermediul unui dispozitiv inteligent.

altex gandit la scara mare mai scumpe pot avea, de asemenea, cursoare sau setari care iti permit sa ajustati radiata de actiune sau sa comutati dintre mai multe modele de pulverizare, ceea ce te ajuta cu directia de a fi superb daca doriti o ceata mai fina, cu radiata de actiune mai mare sau pentru a concentra cea mai mare parte a apei departe de gazon si pe margini.

cu angrenaje functioneaza corect cu privire la peluzele de dimensiuni medii si indrazneti si sunt mai silentioase decat rotative si de impact. Acestia produc un arc de apa care iti crea o ceata fina ca a iti uda gazonul, dar au si modele reglabile, asa incat sa puteti uda eficient toata iarba, si nu trotuarul sau aleea.

Porturile duble de la unitate iti permit sa conectati mai multe unitati - pana la doi - ceea ce realiza posibila acoperirea unui spatiu mai mare in curte decat obisnuite. Un filtru convenabil in interiorul unitatii impiedica murdaria sau alte sedimente sa deterioreze sau sa blocheze duzele de stropire.

O sita lavabila se potriveste si in orificiul pentru furtun, ajutand la prinderea oricaror resturi inainte pentru acestea sa printre in unitate. In cazul in care se infunda, un instrument de curatare la indemana este depozitat in capatul altex gandit la scara mare in sine, de asemenea incat nu iti trebui sa va faceti griji ca il vei pierde.

Alte Produse

Accepti cookies? Citeste mai mult