Cel mai bun pret

Altex hota 50 cm latime

★★★★☆

Reduceri de altex hota 50 cm latime! Astazi este ziua ta norocoasa pentru ca am selectat cele mai bune produse la cel mai ieftin pret. Nu va pierdeti timpul cautand produse, pentru ca noi am facut-o deja pentru dumneavoastra. Acum nu mai aveti nicio scuza pentru a cumpara altex hota 50 cm latime fara sa iesiti din camera.

Calitate la un pret ieftin

👉 Vezi mai multe 👈

De unde sa cumperi Altex hota 50 cm latime?

altex hota 50 cm latime punctiforme stationare arunca apa direct in aer, iar picaturile cad cu un model rotund sau patrat in jurul. Sunt mai potrivite pentru peluzele mai mici.

Acestea sunt, de asemenea, populare cu directia de udarea in pamant. Probabil cu destinatia de ati vazut aceste capete care doar pulverizeaza in soi constant apa intr-un ventilator circular. Nu au deloc modele diferite. In general, orice cap iti uda eficient o raza de aproape trei pana la 15 picioare. Acestea sunt mai de incredere cu directia de curtile mai mici.

Functia de oprire a apei reduce, de asemenea, risipa de apa, permitandu-va sa aveti in robinetul deschis in timp ce treceti de pe o unealta la alta - fara pentru apa sa se imprastie mai sus de tot. Acest are, de asemenea, trei intrerupatoare pe orisicare parte a unitatii, permitandu-va sa controlati cu precizie marimea si puterea de pulverizare a celor 18 duze ale sale, ceea ce il face ideal atat cu scopul de curtile mici, cat si cu destinatia de cele mari.

Functia de oprire a apei reduce, de asemenea, risipa de apa, permitandu-va sa aveti in robinetul deschis in timp ce treceti de pe o unealta la alta - fara ca apa sa se imprastie peste tot. Acest altex hota 50 cm latime are, de asemenea, trei intrerupatoare pe orisicare parte a unitatii, permitandu-va sa controlati cu precizie dimensiunea si puterea de pulverizare a celor 18 duze ale sale, ceea ce il face potrivit atat cu privire la curtile mici, cat si cu directia de cele mari.

In cele dintre urma, cantitatea de presiune a apei din furtun va preciza distanta optima a jetului de apa. De exemplu, de impact de tip distanta poate fi promovat cu privire la fiind capabil sa arunce un jet pana la 70 de metri, dar daca presiunea apei printre furtun este scazuta, aria de acoperire iti fi mai mica. Cele mai multe sisteme de apa rezidentiale dispun de o presiune printre 50 si 40 de lire pe inch patrat (psi), iar marea majoritate functioneaza cel mai in stil corect cu o presiune a apei de minimum 40 psi. Cu toate acestea, unul sau doi din ele impune o presiune psi mai mica cu scopul de a atinge aria de acoperire anuntata.

Daca gasesti un gazon neuniform, cu dealuri si altele, te ajuta cu destinatia de a doriti sa luati in considerare cu jeturi multiple. Acesta arunca jeturi subtiri de apa din diferite orificii de pe cap si, de obicei, se roteste, ceea ce inseamna cu directia de puteti poti obtine o acoperire uniforma pe o bucata mare de gazon.

altex hota 50 cm latime dintre metal sunt, de obicei, un pic mai durabile decat cele printre plastic, dar calitatea metalului variaza si ea. Cromul rezistent la rugina si otelul inoxidabil sunt din cele mai prestigioase materiale metalice. Multi au parti mobile, iar cele cu conectori cu rulmenti cu bile sigilati vor fi printre cele mai durabile.

Alte Produse

Accepti cookies? Citeste mai mult