Compania Apple confirma, in cele din urma, respingerea unor aplicatii - MrCase

Compania Apple confirma, in cele din urma, respingerea unor aplicatii

Compania Apple, intotdeauna a cautat sa fie cea mai buna de pe piata iar produsele lor sa fie cele mai cautate si apreciate. Bineinteles ca, acest lucru nu ar fi rezistat in timp, daca nu ar fi iesit intotdeauna in fata cu zeci de feluri de aplicatii, care mai de care mai surprinzatoare.

In ultimul timp, s-a pus la bataie implementarea unor 5 aplicatii, care sa mentina interlocutorul mai mult decat in priza si intr-o constanta si legata relatie cu gadgetul ce-l detine; acestea sunt: iMovie, GarageBand, Pages, Numbers si Keynote, aplicatii ce se pot downloada cu incredere deoarece sunt gratis si la indemana oricarui utilizator de Mac sau iOS.

Deoarece sistemele de operare sunt unele dintre cele mai bune din lume, cu putine mici exceptii, va puteti bucura de toate cele 5 noi aplicatii, care sunt mai mult decat binevenite, deoarece detin o arhitectura pe 64 biti, ceea ce inseamna ca va puteti bucura la maxim de tot ce inseamna filme, muzica, documente din moment ce hardware-ul central este foarte puternic pentru a le mentine pe toate.

App Store si probleme

La sfarsitul lunii aprilie, a acestui an, compania multinationala Apple, a afirmat zvonul conform caruia, cateva noi aplicatii vor fi scoase din uz sau se va interzice publicarea acestora, inca de la inceput, in motorul de cautare App Store. De mentionat, in legatura cu aceasta stire, este faptul ca, afirmarea in sine s-a facut numai pentru acele aplicatii ce au stricta folosinta doar pentru Apple Watch, deoarece multi dintre cei ce l-au comandat sau deja il poseda, nu sunt de acord cu stocarea de aplicatii sau informatii inutile in memoria acestuia, mai ales daca si-au achizitionat tipul de ceas, ce arata doar ora exacta.

Chiar daca mai marii companiei, inca nu au facut publica nici o declaratie de presa, acestia au trecut direct la fapte si inca din luna trecuta au respins aplicatiile si introducerea acestora in App Store. Cunoscut este cazul doar a “fart apps”, care este doar una dintre zecile de aplicatii care nu fac altceva decat sa ingreuneze o functionare perfecta a tipului de ceas ales, neaducand nimic bun si folositor utilizatorului.

Ajutor din exterior

Dupa cum am spus mai sus, compania Apple nu-si va permite sa aiba cumparatori nemultumiti asa ca va evita in mod clar adoptarea acestor aplicatii, insa, in schimb, conducatorii de la Cupertino au venit cu o idee ce va multumi si va satisface unele dintre nevoile utilizatorilor; acestia s-au gandit la introducerea unor fete mai complexe pentru diferitele modele de Apple Watch, ceea ce inseamna ca in meniu se vor regasi unele animatii si chiar posibilitatea ca acesta sa afiseze sau sa redea un anume continut ce a fost gasit si preluat ulterior din ceas sau iPhone.

Chiar daca, in prezent acestea nu sunt altceva decat speculatii, siguri suntem pe faptul ca 10 aplicatii vor fi oferite gratis pentru fiecare utilizator de Apple Watch si compania va gasi o modalitate sa hraneasca curiozitatile si dorinta de nou a utilizatorilor de produse Apple, in general.

 

Click aici pentru a vedea toate husele disponibile pe MrCase.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *