Plasarea unei comenzi nu este deloc complicata, dureaza 2 minute chiar daca nu aveti cont si trebuie doar sa urmati acesti pasi: selectati telefonul dumneavoastra din pagina produsului, il adaugati in cos si apoi vizualizati cosul si finalizati comanda.

[youtube]http://youtu.be/SSdcR-j1vxg[/youtube] 

 

1. Selectarea produselor

In primul rand trebuie sa adaugati produsele in cos. In momentul in care ati gasit husa potrivita trebuie sa alegeti modelul telefonului. Exista un buton denumit „Alegeti o optiune” de unde trebuie sa alegeti telefonul – de exemplu daca aveti un iPhone 4 sau 4s alegeti optiunea iPhone 4/4s.

In momentul in care ati ales telefonul, o sa apara butonul „Adauga in cos” si trebuie apasat pentru ca produsul sa ajunga in cos.

Atentie: Trebuie sa selectati modelul corect altfel veti primi o husa care nu o sa se potriveasca cu telefonul dumneavoastra. De exemplu husele pentru iPhone 4 sau 4s nu sunt compatibile cu iPhone 5 sau cu un alt telefon. Daca totusi se intampla sa selectati modelul gresit si sa il adaugati in cos, puteti oricand sa selectati „Vezi Cos” in partea de sus a paginii, in dreapta, si sa stergeti produsul din cos.

 

2. Finalizarea comenzii

In momentul in care ati terminat cumparaturile trebuie sa finalizati comanda – puteti sa faceti asta prin cele doua butoane din partea de sus a paginii, in dreapta („Vezi Cos” si „Finalizeaza Comanda”).

Vezi Cos – Pe aceasta pagina puteti sa verificati produsele pe care doriti sa le comandati. In acest ecran aveti posibilitatea sa introduceti un cupon de reduceri – doar aici poate fi folosit un cupon.

Finalizare Comanda – Aici trebuie sa completati detaliile pentru livrare. Daca aveti deja un cont, apasati pe „Click aici pentru a va autentifica” – formularul va fi completat automat cu adresa de livrare din cont. Daca nu aveti cont, vi se va crea automat unul cu detaliile completate.

In partea din dreapta puteti vedea detaliile comenzii – produse, costul transportului si totalul comenzii. Alegeti metoda de plata (ramburs sau online cu cardul), asigurati-va ca sunteti de acord cu Termenii si Conditiile noastre si apasati pe „Plaseaza comanda”. Folia gratuita se va afla in coletul pe care il veti primi, nu trebuie sa faceti nimic altceva pentru aceasta.

 

Dupa ce ati apasat „Plaseaza comanda” aceasta va fi inregistrata in sistem si procesata. Vi se vor afisa din nou detaliile pentru a fi sigur ca totul a fost completat corect – daca observati greseli va rugam sa ne contactati imediat pentru a evita eventualele neplaceri.