iOS 8.3 - MrCase

iOS 8.3

iOS 8.3 a fost promovat ca un update minor, dar acesta vine in plus cu cateva functii in plus si va rezolva cateva zeci de probleme.

Dupa cum este si in documentul official, aplicatiile pornesc mult mai repede, navigarea pe internet prin Safari este mai lina, iar Siri a invatat mai multe limbi straine, din pacate nu si limba romana.

Pachetul de date are aproximativ 240MB si se instaleaza mult mai repede fata de actualizarile recente, iar pe langa incluterea unei colectii menita sa promoveze diversitatea, ne ofera si cateva upgrade-uri de performanta, printre care lansarea aplicatiilor, viteza de reactie a aplicatiilor, mesageria, wi-fi, scurtaturile din tastatura.

Pe langa acestea, exista si corecturi in privinta conexiunilor wireless si Bluetooth care corecteaza o problema care poate determina solicitarea continua a informatiilor de login cat si problema deconectarii apelurilor telefonice desfasurate prin echipamente handsfree, cat si corecturi in privinta rotirii si orientarii ecranului care remediaza problemele de performanta si stabilitate care apareau la rotirea dispozitivului intre portret si peisaj.

Avem imbunatatiri si la aplicatie Mesaje care rezolva problemele determinate prin divizarea mesajelor de grup, adauga posibilitatea de a sorta separate mesajele iMessage care nu sunt trimise de contactele salvate in telefon.

Indiferent ce cumperi sau ce formular completezi, nu ai cum sa nu iti lasi numarul de telefon si incepand de atunci vei fi asaltat cu sms-uri promotionare, dar in noul iOS 8.3 vei putea marca mesajele nedorite ca spam, functie preluata de la email-uri, si in momentul cand l-ati marcat ca spam ati scapat de stres pe viitor.

Apple a oferit intotdeauna un system de raportare al numerelor care va asalteaza cu promotii, dar Acela implica realizarea unei capturi de ecran cu mesajul nedorit si numarul de telefon si trebuia trimis catre suportul Apple prin email, dar cu noul iOS 8.3 va fi mult mai rapid.

Au aparut corecturi si in privinta accesibilitatii care corecteaza o situatie problematica in care utilizarea butonului de navigare inapoi din Safari care determina lipsa de reactive a gesturilor VoiceOver.

Cei de la Apple au adaugat in noul iOS 8.3 o tastatura Emoji cu peste 300 de caractere noi, a imbunatatit pronuntarea numelor strazilor in timpul navigarii din aplicatia Harti si cel mai important au imbunatati stabilitatea pentru Telefon si Mail.

 

Vezi huse pentru iPhone 6 si huse pentru iPhone 6S.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *