iOS 9- schimbarea revolutionara, anuntata de un partener Apple - MrCase

iOS 9- schimbarea revolutionara, anuntata de un partener Apple

iOS 9, a aparut pentru prima data, ca un sistem nou de operare, sub numele de “Monarch” iar la prezentarea prototipului, s-a anuntat ca si data oficiala de lansare, inceputul lunii iunie.

In aproximativ un an de zile, operatorii au avut de pus la punct totul, pana la cel mai mic detaliu, de la imbunatatirea si upgradarea unor performante ale iOS 8, pana la reglarea anumitor buguri, care duc, in mod corect la aparitia si dezvoltarea unor noi functii.

iOS 8, cu toate ca a influentat foarte mult piata, prin tot ceea ce a adus nou si revolutionar, s-a dovedit si multi au fost de parere ca, unele functii ale acestuia, erau mult mai mult decat nefolositoare si nu faceau altceva decat sa incarce si mai mult memoria telefonului; asa ca iOS 9, nu face altceva decat sa combata toate aceste plangeri si sa comprime tot ce era bun, dar intr-o versiune mai imbunatatita si mult mai utila utilizatorilor de smartphone-uri.

Despre iOS 9

Dupa cum am spus si mai sus, iOS 9 este cea mai noua versiune a sistemului de operare folosit, in exclusivitate de catre iPhone, iPad dar si de iPod Touch, care in urma prezentarilor din toamna 2014, urmeaza sa fie lansat oficial in luna iunie a acestui an. Avand in vedere ca sunt foarte multi doritori de upgradarea la acest nou nivel si stadiu de operare, se pare ca unul dintre partenerii ce se ocupa cu acest proiect, a adus la cunostinta, zilele trecute mai mule noutati, printre care si faptul ca aparitia va intarzia pana in toamna.

Noutati

In ceea ce priveste sistemul de operare iOS, in sine, putem vorbi, dintre putinele date ce au fost oferite presei, ca atunci cand se va vorbi despre sistem de operare Spotlight, cautarea se va afisa, inclusiv si pentru acele tweet-uri ce au fost folosite pentru obtinerea informatiilor de catre utilizatorii detinatori de iDevice si Mac. Directorul general de la CEO, responsabil de reteaua Twitter, a adus la cunostinta faptul ca tot ce se va posta si incarca pe aceasta micro-retea, de catre diferite persoane, vor incepe, o data cu iOS 9, sa fie vizibile si in sistemul mai sus mentionat, Spotlight.

Chiar daca, cei de la Apple nu au confirmat sau infirmat aceste detalii, informatia in mod clar nu ar fi aparut si nu ar fi facut atat de multe valuri in randurile posibililor cumparatori daca nu venea si la pachet cu sistemul de operare iOS 9, declara mai marii companiei Twitter.

Chiar daca la noi in tara, Twitter nu a prins inca, foarte bine la public, vom vedea, o data cu versiunea noua de iOS, daca mentiunile referitoare la Twitter si la optiunile acestuia au fost adevarate sau doar pur si simplu niste speculatii pentru promovarea si publicitatea acestui nou produs ce urmeaza sa fie adus pe piata.

Functia Twitter, daca va fi disponibila, isi va incepe “activitatea” din Statele Unite, unde micro-blogul este mai mult decat la putere, pentru ca mai apoi sa fie introdus treptat si in alte tari.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *