Rata de adoptie a iOS 8 continua sa creasca - MrCase

Rata de adoptie a iOS 8 continua sa creasca

Fiind considerat una dintre cele mai avansate forme ale unui sistem de operare, iOS 8 poseda o interfata mai mult decat facila in ceea ce priveste utilizarea, o siguranta in functii si beneficii uimitoare, cand ne gandim la timpul alocat fiecarei actiuni in parte asupra telefonului.

iOS 8, este perfect conceput atat pentru iPhone cat si pentru iPad si iPod touch. A fost gandit in asa mod incat sa functioneze mai mult decat bine, sa nu ingreuneze munca posesorului, sa arate foarte bine pentru ca si cele mai simple si mai uzuale actiuni sa atraga atentia si sa surprinda intr-un mod placut.

De la o interfata mai mult decat eleganta si intuitiva inca de la primul contact, pana la numeroase aplicatii dar si functii uzuale incorporate in sistem, se ajunge la o relatie mult mai stransa si mai eficienta intre tine si dispozitivul ce-l detii, cu acest sistem de operare iOS 8.

Rata de adoptie a iOS 8

Chiar daca anul trecut, iOS 8 inca se lupta pentru o prima pozitie, din cauza numeroaselor guri rele ce afirmau ca sistemul de operare are foarte multe probleme si nu face altceva decat sa ingreuneze si mai mult o functionare optima a smartphone-ului sau dispozitivului detinut, inca de la inceputul acestui an, sistemul de operare a inceput sa fie din ce in ce mai popular si cat mai multi detinatori sa fie convinsi de introducerea acestuia in stilul lor de viata de zi cu zi.

Mai marii companiei, ce s-au ocupat indeaproape de acest nou dispozitiv, afirma ca in momentul de fata mai mult de 85% dintre posesori, folosesc sistemul de operare iOS 8 si fara a intampina nimic altceva decat poate, nesemnificative probleme sau erori, numerele lor continuand sa creasca in decursul acestui an.

Chiar daca in anul 2014, in iunie, compania Apple, putea sa se laude cu o rata de adoptie, nu mai mica de 90% pentru sistemul de operare existent si anume, iOS 7, anul acesta lucrurile vor sta putin mai diferit din cauza problemelor ce s-au ivit pe tot parcursul acestui an, chiar daca acestia au inceput sa lucreze la remdierea si imbunatatirea unor functii uzuale precum si la recastigarea increderii cumparatorilor.

Mai multe despre iOS

In luna martie si aprilie, s-au facut mai multe incercari de imbunatatire a anumitor functii ce au produs numeroase esecuri ale sistemului de operare, iar din acest motiv, sefii CEO au afirmat faptul ca in vara acestui an, vor incerca lansarea uneo variante mult mai bune si anume 8.4, care aduce performante in cadrul aplicatiei “Muzica”; acest lucru sperand sa atraga dupa sine, mai multi utilizatori dornici sa incerce sau sa revina, de ce nu, la acest sistem de operare.

Chiar daca experienta prin care au trecut numerosi dintre utilizatori, nu a fost una fluida si corecta, suma de bani investita in noul sistem de streaming, ce are la baza, nimic altceva decat Beats Audio, speram sa egaleze sau sa amelioreze toate celelalte neplaceri create anterior.

 

Click aici pentru a vedea husele de iPhone de la MrCase.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *