MrCase.ro isi doreste sa fiti pe deplin multumit atunci cand cumparati produsele comercializate prin intermediul magazinului nostru online. Daca nu sunteti incantat de produsele cumparate, le puteti returna si noi va vom inapoia contravaloarea comenzii dumneavoastra.

 

Legislatia romaneasca prevede la Art. 4-(1) b) Cap. I din Ordonanta de Urgenta Nr. 34/2014 privind regimul juridic al contractelor la distanta: “Consumatorul are dreptul sa notifice in scris comerciantului ca renunta la cumparare, fara penalitati si fara invocarea unui motiv, in termen de 14 zile lucratoare de la primirea produsului.”

 

Clientii MrCase.ro pot returna produsele cumparate in termen de 14 zile lucratoare de la primire fara penalitati si fara invocarea vreunui motiv. Pentru a putea fi returnate, produsele trebuie sa fie in ambalajul original si sa nu fi fost purtate sau/si spalate, sa nu prezinte urme de uzura. Returnarea produselor se va face pe cheltuiala clientului. MrCase.ro va inapoia contravaloarea comenzii in cel mult 14 de zile de la data instiintarii de returnare a produselor.

La returnarea partiala a comenzii la care s-a aplicat o reducere, clientul va pierde reducerea pentru intreaga comanda. Clientului i se vor restitui banii pentru pretul produselor returnate minus valoarea reducerii aplicata pentru intreaga comanda.Suma inapoiata nu include cheltuielile de transport. 

Termenii si conditiile prezentate respecta legislatia in vigoare: Legea 365/2002 privind comertul electronic si Legea 51/2003 pentru aprobarea OG 130/2000 referitoare la regimul juridic al contractelor la distanta.

 

ATENTIE!

Nu primim coletele pentru schimb de produse sau de retur a caror plata de transport nu a fost efectuata de catre expeditor!

Nu primim colete cu ramburs!

Clientul este responsabil pentru deteriorarea sau pierderea produsului in urma transportului de schimb sau returnare de produse catre MrCase.ro.