Review iPhone 6 Plus - MrCase

Review iPhone 6 Plus

In cele ce urmeaza, nu vom face altceva decat sa acordam putina atentie si catre iPhone 6 Plus, deoarece este unul dintre cele mai cautate gadgeturi ale momentului. Il puteti gasi in magazine, pe alb, gri sau negru, cu o memorie de 16, 32 sau 64 GB.
Ideea de baza de la care s-a pornit a fost aceea de mare, deoarece multi dintre utilizatorii de produse Apple, merg si aleg in primul rand in functie de acest criteriu. S-a facut in asa fel pentru a crea o concurenta cu Samsung Note, insa in ceea ce priveste optiunile si beneficiile nici nu se poate crea o astfel de comparatie.

Design iPhone 6 Plus

Avand in vedere ca este confectionat dintr-un metal putin slab si mai ieftin, nu face altceva decat sa se zgarie mai usor si sa trebuiasca sa fie curatat mai des, insa, nu aduce nimic nou, la acest capitol, fata de predecesorul sau, iPhone 6.
Daca vorbim despre butoane, pe dreapta se gaseste butoanele on si off, iar pe stanga cele pentru volum.
Si da, daca tot suntem la acest capitol, de design, se poate si indoi, iar testele au afirmat ca acesta se poate duce pana la o inclinatie de 2-3 grade si manual, foarte bine, poate fi readus la starea normala, pastrand, cu toate acestea, telefonul intact.

Ecran, difuzor si camera

Primul din aceasta categorie este ecranul, ce detine 5.5 inch si bineinteles, o rezolutie Full HD. Ce este de mentionat este ca luminozitatea este perfecta chiar si atunci cand soarele ne da batai de cap. Difuzorul este foarte bun, sunetele sunt redate in mod natural, clar si tare, plus un bass de exceptie. Comparand cu Note 4, iPhone 6 Plus castiga detasat aceasta runda.
Camera este una dintre cele mai bune, vorbind acum de cele ce detin 8 MP. Este buna, insa, daca dorim surprinderea unor detalii mai amanuntite, ne poate da serios de gandit.

Sistem de operare si aplicatii folosite

In ceea ce priveste sistemul de operare, foarte multe nu ar fi de adaugat deoarece este facil si inca de la primul contact, ai impresia ca stii tot. Functiile noi introduse ar fi: atingerea dubla a butonului din mijloc, ajuta la folosirea rapida si utila a primelor 3 aplicatii din partea de sus, ce efectiv cad pana jos, pentru a nu mai ridica degetul; cea de-a doua consta in intoarcerea meniului in mod de landscape, in momentul in care si telefonul este intors. De remarcat este ca, doar unele dintre aplicatii au acest beneficiu.

Baterie iPhone 6 Plus

iPhone 6 Plus nu detine un power saver, insa, acest lucru nu sta in calea unei autonomii foarte bune a bateriei. In cazul in care este folosit in mod normal, aceasta tine pana la o zi, insa, daca GPS-ul si internetul este activ, acest lucru nu face altceva decat sa duca la pierderea a 10% din baterie la 30 de minute.

Pret iPhone 6 Plus

Dupa cum am spus, este disponibil de ceva timp in magazine si preturile pornesc de la 3999 lei, pentru cel cu o memorie de 16 GB. Cu toate ca multi dintre utilizatori nu au fost pe deplin multumiti de acest telefon per ansamblu, fiind mult prea mare, functionalitatea este foarte buna, este doar un alt smartphone Apple, ce nu aduce nimic revolutionar si la care mai este mult de lucrat pana a ajunge la perfectiune.

 

Toate modelele de pe MrCase.ro sunt disponibile si pentru huse de iPhone 6 Plus.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *