Totul despre noul iPhone 8 (iPhone 7S)

A venit acel moment din an in care ne gandim serios la cum va arata urmatoarea generatie de iPhone, indiferent ca aceasta va fi iPhone 8 or iPhone 7S – sau le vom avea pe ambele?

Cei de la MacRumors se asteapta la un model total diferit, adica un iPhone 8. Tinand cont ca anul trecut cei de la Apple nu au venit cu modificari majore ar trebui ca anul acesta sa ii prinda din urma pe cei de la Samsung care au scos un model foarte apreciat, noul Galaxy S8. Pana acum au aparut stiri din mai multe surse deci avem destul de multe informatii despre ceea ce ar putea fi noul model de la Apple.

Posibile caracterisici generale iPhone 8 (iPhone 7s)

  • Display OLED 5.8 inci
  • Procesor A11
  • Display fara margini
  • Butoanele de home si senzorul de amprenta incluse in display
  • Incarcare wireless
  • 3 modele diferite (unul cu display OLED, doua cu display standard)

 

Design iPhone 8 (iPhone 7S)

Sunt sanse foarte mari sa vedem o schimbare majora – aparent cei de la Apple for renunta la carcasa de aluminiu in favoarea unei carcase formata din otel inoxidabil si sticla. Acest lucru nu va afecta neaparat modul in care arata ci mai mult modul in care il simte clientul in mana. Speram totusi sa se pastreze acel sentiment de produs premium care este un lucru apreciat de foarte multi oameni.

Cu acest nou material cei de la Apple vor fi nevoiti sa mareasca si rezistenta device-ului din doua motive:

  • trebuie sa fie o imbunatatire si nu un pas inapoi, nu isi pot permite sa isi puna un material nou dar care sa fie mai putin rezistent (exista un pericol tinand cont ca se va folosi si sticla)
  • trebuie sa previna situatiile de genul celor intamplate cu iPhone 6 atunc cand, stim cu totii, au aparut foarte multe poze cu telefoane indoite

 

Display iPhone 8 (iPhone 7S)

Aici Apple trebuie sa scoata asul din maneca deoarece fanii au inceput sa ceara ceva cu adevarat special prin care sa ii depaseasca pe cei de la Samsung si se pare ca americanii se vor ridica la inaltimea asteptarilor. Conform asteptarilor situatia s-ar putea sa fie in felul urmator:

  • un model care sa contina un display OLED de 5.8 inci
  • doua modele cu un display standard de 4,7 si 5,5 inci

Acum nu se stie daca display-ul OLED de 5.8 va fi similar cu cel de la Samsung Edge si diferenta va veni doar din acele margini sau daca va fi un iPhone mai mare per total. Important este ca display-ul va avea incorporat butonul de home si senzorul de amprenta, un lucru la care Jony Ive, geniul din spatele produselor Apple, viseaza de mult timp.

 

Articolul va fi updatat de indata ce aflam mai multe informatii despre ultimul iPhone

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *