Ultimele zvonuri despre Apple iPhone 6S - MrCase

Ultimele zvonuri despre Apple iPhone 6S

Sunt multe zvonuri legate de iPhone 6S, iar cel mai recent zvon vorbeste despre data de lansare.

Nu a trecut mult de la ultima conferinta Apple unde a fost prezentata cea mai recenta versiune a sistemului de operare iOS si noua versiune a sistemului pentru Apple Watch.

O veste primita de la Mobile News, care sustine ca Vodafone va incepe sa accepte precomenzi odata cu lansarea oficiala a iPhone 6S, spune ca am putea vedea noile telefoane Apple pe 25 septembrie asa cum ne-a obisnuit Apple pe parcursul anilor, iar potrivit Bloomberg, Apple ar fi dat deja startul liniei de productie, pentru a avea suficiente terminale disponibile cand vor face anuntul oficial.

Sunt multe lucruri cunoscute deja despre iPhone 6S si 6S Plus, de exemplu design este ca si modelele aflate acum pe piata si dimensiunile ecranului sunt aceleasi, 4.7 respecticv 5.5 inch, insa rezolutia este imbunatatita: 6S ar avea rezolutie full HD si 6S Plus un displat QHD.

Ele vor rula iOS9 si vor fi fabricate dintr-un aluminiu mai rezistent, iar camerele vor fi mai bune spre deosebire de modelele de la iPhone 4s incoace, care vor avea 12 megapixeli, capabile sa inregistreze videoclipuri 4K, iar videoclipurile in slow motion vor putea fi inregistrate la viteze de 240 fps, cel mai probabil la o rezolutie full HD si pentru imagini mai bune in conditii de luminozitate slaba, cei de la Apple vor folosi tehnologia RGBW de la Sony si o camera de 5 megapixeli in fata pentru selfie-uri.

Cum aceste camera necesita o putere de procesare mare, am putea vedea pe noul iPhone 6S un processor quad-core si cel putin 2GB memorie RAM.

Potrivit informatiilor scapate de China Mobile, iPhone 6S va veni cu o imbunatatire a cipului de retea, aceasta va putea sustine standardului LTE-A Cat 6, adica o viteza 4G+, adica o viteza de 450Mbits prin cipul produs de Qualcomm. Informatie fiind extrasa de pe o lista de producatori care se vor folosi de cea mai noua retea LTE-A inaugurata de China Mobile. Pe langa Apple care nu a oferit un smartphone capabil de aceste standarde, Samsung, LG si Motorola se afla pe acea lista.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *