Zvonuri despre iPhone 6S - MrCase

Zvonuri despre iPhone 6S

iPhone 6 si 6 plus au fost lansate in luna septembrie a anului trecut si in mai putin de jumatate de an, au aparut zvonurile legate de o noua generatie de iPhone, care sta sa apara. O data cu trecerea acestor ultime luni, detaliile ce tin de noul iPhone 6S si 6S Plus, au inceput sa prinda contur si culoare. Din cauza ca este un “S”, upgradarea nu va tine atat de design, cat de focusarea asupra imbunatatirilor aduse la tot ce tine de intern. Marimea display-ului va ramane la 4.7 si 5.5 inch.

Cu toate acestea insa, este posibil sa existe si cateva schimbari in ceea ce priveste exteriorul. Un zvon, era despre faptul ca Apple ar mai putea adauga o noua culoare si anume- roz. Un altul sugereaza ca, Apple ar opta pentru folosirea aceluiasi 7000 aluminiu, ce a fost folosit si pentru ceasurile Apple, in crearea noii generatii iPhone, deoarece acesta este cu 60% mai puternic decat cel standard dar cu toate acestea, cantareste mult mai putin.

Imbunatatiri iPhone 6S

In trecut, upgradarea la “S”, aducea noi beneficii si utilitati, precum Siri, Touch ID, procesoare noi si imbunatatiri spectaculoase in ceea ce priveste camera foto si video; iar din aceasta cauza ne asteptam sa vedem multe dintre aceste update-uri si la iPhone 6S si iPhone 6S Plus. Potrivit zvonurilor, noile gadgeturi vor avea de castigat un procesor mult mai rapid decat anteriorul, un A9, dar si 2 GB de RAM, o camera foto/ video de 12 megapixeli, un microfon aditional pentru imbunatatirea calitatii vocii si un potential design intern mecanic pentru a face fata unor probleme ce au fost ridicate de utilizatorii de iPhone 6.

Gadgeturile din 2015, este de asemenea asteptat, ca sa castige in ceea ce priveste Force Touch, adica permiterea introducerii unor noi gesturi, ce incorporeaza senzitivitatea tactila si presiunea, plus o imbunatatire in ceea ce priveste Touch ID, o recunoastere a amprentei digitale mult mai rapide decat cea initiala.

Un analist de baza al companiei, a declarat recent ca, Apple ar putea apela la folosirea safirelor intr-un numar limitat de iPhone 6S plus: “Daca trece testul, problema e ca si rezolvata”.

Alte zvonuri iPhone 6S

iPhone 6S si cel plus, vor continua sa ofere aceleasi beneficii ce vin in mod normal la orice alt iPhone, incluzand si suportul Touch ID, NFC pentru Apple Pay, capabilitati Wi-Fi si LTE Advanced.

Un zvon a afirmat ca acel Force Touch, de care am mentionat mai sus, ar putea fi limitat numai la iPhone 6S Plus, asa cum si in iPhone 6S se afla multe imbunatatiri ce in 6 simplu nu s-au regasit. In loc de o detectare a presiunii ce a fost aplicata de deget pe ecran, hardware-ul Force Touch, monitorizeaza locul de contact in care degetul a fost apasat pentru a determina cat de multa presiune a fost aplicata.

Alte zvonuri vorbesc despre faptul ca, iPhone 6S ar putea aduce cea mai mare camera din toata istoria Apple, luand forma unui sistem alcatuit din doua lentile ce vor oferi o calitate a imaginii DSLR.

 

 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *